Jus Tigas

Jus Tigas ini untuk orang yang SERIUS untuk menghilangkan:

1. Sakit lutut

2. Darah tinggi

3. Sakit jantung

4. Kolesterol

5. Kencing Manis

Ia diperbuat daripada 100% herba semulajadi yang diketahui dapat melegakan dan seterusnya membantu menyembuhkan penyakit2 di atas. Antara herba rahsia Jus Tigas ialah Alfalfa. Daun ini memang ada disebut dalam Al-Quran dan dikenali sebagai RAJA SEGALA TUMBUHAN.

a. Ia menjadikan lutut dan sendi lain semakin sihat – Nak solat pun mudah.

b. Tekanan darah tinggi semakin normal – Tenang tak takut lumpuh

c. Merendahkan kolesterol – Gembira sentiasa bertenaga d. Menyihatkan jantung – Lega tak diserang sakit jantung.

e. Kawal kencing manis – Syukur kaki tak dipotong

Cara minum mudah. Hanya minum 1 sudu pagi selepas bangun tidur, dan 1 sudu sebelum tidur. . Kemudian banyakkan minum air kosong. Rasanya pun sedap rasa kurma.

1 botol ada 250ML.

BAHAN JUS TIGAS

🔥🔥🔥BERITA BAIK UNTUK YG ADA MSALAH #LUTUT_DAN_PINGGANG🔥🔥🔥
.
Kami bongkarkan tumbuhan yg baik untuk pulihkan msalah lutut dan pinggang tanpa perlu habiskan duit untuk mengurut.
.
.
Penah tak anda dengar bahawa #Alfalfa#Halia_Bara#Goji#Gandarusa dan #Temulawak boleh merawat msalah lutut dan pinggang ?

Sebenarnya ramai yg tak tahu dan tak penah ambil peduli hasil gabungan herba tersebut boleh merawat mslah lutut dan pinggang dengan cepat dan tak perlu mengurut.
.
.
Kami telah berjaya hasilkan minuman yg dinamakan #JUS_TIGAS dengan mengguna herba tradisional tersebut,kesan yg kami dapat dari pengguna sangat2 memberi kegembiraan buat kami.ada yg bertahun2 skit lutut dan pinggang alhamdulillah dengan izinnya dah pulih.
.
.
.
Jika anda diluar sana yg ada masalah lutut dan pinggang, inilah penawar yg terbaik untuk anda kerana bahan yg digunakan 100% herba sangat2 membantu untuk pulihkan masalah lutut dan pinggang tanpa perlu mengurut.
.

 

Gandarusa
Halia Bara
Alfafa
Temu Lawak
Goji Beri

Testimoni