Produk Kecantikan kulit Cinderella

Set Exclusive 4 in 1 Cinderella

πŸ‘  Tablet Cinderella Glow & Slim
πŸ‘  Cinderella Magical Soap
πŸ‘  Cinderella Magical Cream
πŸ‘  Cinderella Pitera

Kesemua produk Cinderella menggunakan bahan-bahan natural dan lulus KKM ❀️

Magical Soap ( CMS)

Fungsi soap ni ia dapat membersihkan kulit dari dalam, menanggalkan segala kotoran termasuklah daki2 di celah2 badan, boleh mengurangkan minyak pada kulit muka.

.
Keistimewaan Soap ni boleh di gunakan di muka dan di badan, tak mengeringkan kulit dan mampu merawat masalah segala jenis masalah kulit dan kesannya boleh dilihat seawal 1x penggunaan.

=> 1 Bar 2 bulan penggunaan

=> 7 Bahan Terbaik

=> Vitamin c, ekstrak lemon, ekstrak green tea, glutatione, kolagen, aqua, sunflower oil

CreamΒ 
Instant Whitening Seawal 5 Minit

Set ni khas untuk mereka yg malas nak berbedak tebal tapi nak nampak kulit cerah dan glow. Bukan ni jer fungsi Set Skincare ni tau!! Ada lagi, boleh memudarkan parut jerawat dan jeragat, sapa2 yg ada masalah kulit berjerawat tu sesuai sgt pakai CREAM & SABUN ni kerana boleh mengecutkan jerawat dengan pantas.Β 

Keistimewaan CREAM ni, tak melekit, tak berminyak, menggunakan bahan2 yg natural sahaja, boleh di gunakan cream ni untuk siang dan malam. Instant whitening ni khas mereka yg nak cantik cepat dengan bahan yang selamat.Boleh digunakan untuk makeup tahan lama Dan lebih glowing

=> 1 Set 4 bulan penggunaan
=> 8 Bahan Terbaik
=> Madu, gamat, aloe vera, kolagen, shea butter, ekstrak buah-buahan, jojoba oil

Kulit Putih Glowing Tanpa SUNTIKAN !!!
πŸ‘‰πŸΌΒ HANYA BEBERAPA TITIS SAHAJA!

.
Apa tu PITERA ?
============
Selalu dengar tapi tak tau apa kan ?
Selalunya dlm product mahal-mahal macam SK II Essence ada kandungan pitera .

.
Pitera adalah cairan hasil proses fermentasi nasi dgn ragi galatomyces. Cairan ini diproses secara klinikal utk tujuan perawatan kulit.

.
========================
Apa kebaikan serum PITERA ni ?

πŸ’“Mampu mencerahkan kulit secara mendalam dan lebih cepat
πŸ’“Kulit licin dan tersangat glowing sehingga benar2 kulit kelihatan bersih
πŸ’“Mengurangkan parut dalam masa 24jam
πŸ’“Kulit cerah seawal 5hari dengan penggunaan secara konsisten tanpa henti secara berturut2 dalam masa 5hari
πŸ’“Pori kulit mengecil seawal 5 minit dan mampu mengecil dan tiada kesan lubang pori jika mengamalkan secara konsisten
πŸ’“Jerawat perlahan2 mengecut seawal 1jam dan byk lagi kebaikkannya.

100% IMPORT dari Luar NegaraπŸ‘πŸ»

.

Supplement CGS

Β 
Fungsi CGS ni untuk merawat masalah kulit dari dalam, mencerahkan kulit satu badan, boleh melangsingkan bentuk badan juga dan merawat masalah dalaman sekali. Supplement CGS ni kira supplement yang paling lengkap pasal ada sekali dengan fungsi detox.Β 

.
Keistimewaan CGS ni bebas dari kolagen, jadi sesuai sgt untuk mereka yang ada alahan dengan kolagen boleh makan CGS ni, selain dari tu CGS ni takda sebarang pantang larang langsung jadi mudah sangat nak di amalkan, kunyah2 jer dah cantik dan kesannya sis boleh lihat seawal 1 ke 7 hari, siyes memang terbaik.

=>1 Botol 30 Tablet
=>1 Bulan Penggunaan
=> 9 Bahan Gred A
=> Lemon, glutatione, vitamin c, green tea, astaxathin, african mango, garcinia cambogia, hyaluronic acid, nutrox sunΒ